Ignacio Romagosa, nomenat acadèmic de numero a la Reial Acadèmia d'Enginyeria

Descargar pdf
El catedràtic de Producció vegetal de la Universitat de Lleida (UdL) i director d'Agrotècnio, Ignacio Romagosa, ha estat nomenat Acadèmic de Número a la Reial Acadèmia d'Enginyeria d'Espanya. És el primer professor de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL en obtenir aquest reconeixement. La presa de possessió de la seua plaça tindrà lloc el dia 24 de setembre a la seu de l'Acadèmia a Madrid.
Romagosa, professor a la UdL des del 1988, és doctor en agronomia per la Universitat de Colorado i membre del grup de recerca de la Universitat de Lleida Agronomia i millora del rendiment i qualitat de cultius extensius. La Generalitat el va distingir amb la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic l'any 1998, quan ocupava la direcció de l'ETSEA.
Amb Ignacio Romagosa també ingressaran a l'Acadèmia d'Enginyeria Francisco Herrera (Universitat de Granada), Javier Ventura-Traveset (Agència Espacial Europea), Antonio Huerta Cerezuela (Universitat Politècnica de Catalunya), Luis García Esteban (Universitat Politècnica de Madrid) i Daniel Ramón Vidal (Archer Daniels Midland Company).